top of page

Mariël Peters

f1532338-f19f-47d1-97f7-40157d59839b.JPG
DSC_2003.jpg
user_media_degeboortefotograaf_c34724_u191641_g4odbc308235591c487df285ec7b4efc84b7905ea408
IAPBP-Badge-Full-Color-Light-Blue-1.webp

Hi!

Mijn naam is Mariël. En ik ben gepassioneerd geboortefotograaf. Ik ben 34 jaar oud en woon samen met mijn vriend en dochtertje van 2 in het mooie 'Friese' Dokkum. Mijn hart dat overloopt van creativiteit maar ook met een enorme liefde voor beeldend verhalen vertellen. 
Toen ik zelf was bevallen van een  mooie dochter merkte ik dat ik enorm ik onder de indruk was van alles rondom de geboorte. Hoe kon ik dit combineren met mijn creativiteit? Zo begon ik met een opleiding bij De geboortefotograaf en volgde ik verschillende cursussen voor geboortefotografie. Tijdens mijn studie aan de kunstacademie had ik al een enorme liefde voor documentaire fotografie. Nu merk ik dat alles een beetje op zijn plek valt.

Ook vind ik het heel prettig om met mensen te werken. Ik vind het interessant om te luisteren naar jullie verhaal en om daar over te praten. Ik ben heel toegankelijk en kan op een prettige manier al snel een band opbouwen. Ik vind het erg belangrijk dat jullie mij prettig vinden en mij vertrouwen bij de geboorte van jullie kindje. Het is natuurkijk een heel intiem moment. Tijdens de kennismaking neem ik ook uitgebreid de tijd om er over te praten en al jullie vragen te beantwoorden. Vooral voor de partner kan het heel prettig zijn om te zien (voorbeelden) en te horen hoe het in zijn werk gaat en wie ik ben als persoon. Een wederzijdse klik vind ik ook heel erg belangrijk. 

Wat ik zelf zo mooi en waardevol vind aan geboortefotografie is dat het echt een hele pure tastbare herinnering is voor het leven. Het is niet alleen de geboorte maar alles daarom heen wat het verhaal zo compleet maakt. De liefde en verbinding tussen jullie als ouders, de oerkracht van de moeder en de eerste ontmoeting van de ouders met hun kindje. Puur, kwetsbaar en ongedwongen. Van onschatbare waarde. Maar ook voor de verwerking van dit bijzondere moment gun ik het iedereen om terug te kunnen kijken op een van de meest life changing momenten van je leven. 

Heb je vragen en wil je mij graag leren kennen? 
Laten we met elkaar in contact komen en waardevolle
herinneringen maken! Ik kijk er naar uit. 


Liefs Mariël
 

bottom of page