top of page

Wat is Geboortefotografie?

De momenten naar de bevalling toe.
Dit is een hele bijzondere tijd, waarin jullie uitkijken naar de geboorte van jullie kindje. Geboortefotografie is een hele waardevolle toevoeging zijn aan deze onvergetelijke gebeurtenis.
 
Waarom geboortefotografie?
Hoe vanzelfsprekend het is, dat er foto’s worden gemaakt vanaf het moment dat het kindje geboren is, zo extra bijzonder is het moment er naar toe. Geboortefotografie is veel meer dan alleen het nemen van foto’s, het is een verhaal vertellen zonder woorden. Het is niet alleen het vastleggen van de geboorte van een kindje, maar ook de emoties, liefde en verbinding tussen jullie als ouders.


 


Vastleggen van de speciale momenten 
Van de weeën tot het moment dat jullie kindje voor het eerst jullie armen in wordt gelegd, ik zal elk moment vast te leggen. De steun van de vader, een familielid of kinderen, er worden soms momenten gemist door ‘het zijn in het moment’, die met geboortefotografie vastgelegd kunnen worden. Wat er allemaal omheen gebeurt, juist die momenten vast leggen, zodat je dit later samen terug kunt kijken. 
 
De rol van de geboortefotograaf tijdens de bevalling
Tijdens de bevalling zal ik zoveel mogelijk onzichtbaar zijn en jullie op jullie gemak stellen. Ik begrijp als fotograaf en ook als ‘moeder’ de emoties en uitdagingen die horen bij de bevalling. 

 
Kennismaken?
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leer ik jullie graag kennen. Het is natuurlijk heel belangrijk of er een fijne klik is van beide kanten. Graag vertel ik over mijn ervaringen en ben ik benieuwd naar hoe het vastleggen van de geboorte er voor jullie uit zou zien. 
 
DSC_8135staand.jpg
DSC_8776.jpg
mariel_peters_05.jpg
DSC_8587-Verbeterd-NR.jpg
bottom of page